fbpx

Kui sa olid üks neist, kes täna hommikul üles ärgates tahtis kohe Battlefield 1 mängima asuda, aga ei saanud, siis tea, et põhjuseks oli novembrikuu täienduse saabumine. Antud uudise kirjutamise hetkel ei olnud veel lisad tööle pandud, kuid menüüdest oli neid võimalik juba leida. Mis täpsemalt, sellest kohe lähemalt:

first-battlefield-1-dlc-map-detailed_adp2

Uued kohandatud mängulaadid:

Koos 16. novembril algava (ja nädal aega kestva) Battlefestiga lisandub uus mängulaad, mis on mõeldud neile, kellele meeldib väljakutse ning klaviatuuri purukspeksmise-mittepeksmise vahel pendeldamine. Fog of War on Team Deatchmatch mängulaad, mis toob endaga kaasa mängukaarte katva paksu udu, kaotab ära nurgas oleva kaardi ning ka sõdurite peade kohal olevad nimed. Tundub piisav väljakutse?

Lähiajal on saabumas lahinguväljale ka see tõsiselt raske mängulaad – hardcore serverid. Battlefield 4-st tuntud, kõige paremaid mängureid proovile panev versioon eemaldas relvadelt sihikud, vähendas kõigi mängijate eluriba ning teiste seas lülitas sisse võimaluse oma meeskonnaliikmeid tulistada. Võib suhteliselt kindel olla, et midagi sarnast hakkame nägema ka mängus Battlefield 1.

battlefield-1-melee-weapons

Muudatused Suezi kaardil

Battlefield 1 ilmumiset alates on mängurite jaoks Suezi kaart olnud väga ebatasavägine, mis väljendus sellest, et võitjameeskond oli kaotajast mitme pea jagu üle. Selle olukorra parandamiseks vähendatakse kontrollpunktide hõivamise ala, lisatakse kaks uut kontrollpunkti ning mõlemad meeskonnad saavad omale lisaks ühe soomustatud sõiduki.

battlefield-1-suez

Serverite rentimisvõimalus

EA toob Battlefield 1-te, sarnaselt seeria eelmisele osale, serverite rentimisvõimaluse, mis annab mängijatele võimaluse kontrollida seda, kuidas mäng töötabning seda alates kuulide tugevusest kuni kaartide ja mängulaadini välja. Serverite rendihind hakkab olema alates $1.99 päev. Konsoolidele kehtivad odavamad hinnad kui arvutile, kuna mängud jooksevad erinevatel võimsustel.

16. novembril algab nädal aega kestev Battlefest, millega tähistatakse Battlefieldi seeriat. Selle raames tuuakse mängu sisselogimise autasud, kommuunile suunatud ülesanded ning erilised Battlepackid, et me kõik iga päev kindlasti vähemalt korra naudiks seda suurepärast, meid Esimesse maailmasõtta viivat videomängu.

Allikas: Battlefield.com