fbpx

Uute videomängude saladuses hoidmine tuleb suurstuudiotel viimasel ajal välja sama hästi nagu sõelaga vee kandmine. Seekordne leke pärineb, huvitaval kombel, Montreali metroost ning hõlmab meie kõigi lemmikut massimõrvar-arheoloogi Lara Crofti.

leke

Ülaloleva foto jäädvustas Redditi kasutaja Tripleh280 mõned päevad tagasi Montreali allmaaraudteega tööle sõites. Suurem osa tekstist on lugemiseks liialt fookusest väljas, kuid sellegipoolest võib sülearvuti ekraani paremas ülemises nurgas näha pealkirja Shadow of the Tomb Raider. Tripleh280 sõnul oli tegu mängu visuaali lahkava presentatsiooniga, enamat ta välja lugeda ei jõudnud.

Kas Shadow of the Tomb Raider võib olla Lara Crofti järgmise seikluse pealkiri? See läheks temaatiliselt kokku seeria eelmise teose, Rise of the Tomb Raideriga ning väidetavalt on teatud meediakanalid lekkinud pealkirja siit-sealt ka varem kuulnud.

rsz_tombraider

Kummaline võib tunduda ka asjaolu, et info uue Tomb Raideri kohta lekib Montrealis, kuigi seeria eelmised osad on valminud San Franciscos paikneva Crystal Dynamicsi hõlma all. See lisab usaldusväärsust veel ühele kuulujutule, mille kohaselt Lara Crofti järgmise tulemise eest hakkab vastutama hoopis Eidos Montreal, mis viimati tõi meieni võrratu Deus Ex: Mankind Dividedi.

Senikaua, kuni kõlakad kas kinnitatakse või ümber lükatakse, saavad PlayStation 4 omanikud aga reisida Siberi kargusesse 11. oktoobril ilmunud Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebrationi abiga.

Allikas: Kotaku