fbpx

Peale seda, kui kauaoodatud No Man’s Sky ilmus ning kõikidele pettumuse valmistas, otsustas mängu arendaja Hello Games vaikimise kasuks. Eesotsas projekti juhi Sean Murray’ga, kadusid radarilit kõik mängu kallal tööd teinud inimesed, lõpetades isegi Twitteri kasutamise.

Esmakordselt katkes vaikus mõned nädalad tagasi, kui keegi suutis Hello Gamesi Twitteri kontosse ja meilikontosse sisse häkkida – häkker kuulutas, et No Man’s Sky oli viga, peale mida pidi Sean Murray avalikkuse ette tulema ja nentima, et stuudio kontod kuritahtliku inimese küüsi on langenud. Nüüd on tuldud avalikkuse ette aga põhjusega, sest No Man’s Sky on saamas suure uuenduse nimega The Foundation Update.

Arendajate sõnul on uuenduse kallal tehtud tööd tervelt 9 nädalat ning olgugi, et selle aja jooksul on oldud vait, ei tähenda see seda, et inimeste nii positiivset kui ka negatiivset tagasisidet pole kuulatud. The Foundation Update ei ole kõige suurem uuendus, vaid esimene mitmetest, mis mängu muudavad ja parandavad. Kas sellest aga piisab, et pettunud mängijaid tagasi meelitada?

Allikas: No Man’s Sky