fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Super Dungeon Bros

Järjekordne Games With Gold, järjekordne tundmatu indie-mäng, mis omab potentsiaali olemaks suurepärane ajaviide mitmeks õhtuks. Koos sõpradega muidugi, sest nagu ütleb ka mängu reklaamlause: „Bros B4 Foes!“

Murdered: Soul Suspect

Murdered: Soul Suspect on üks neist mängudest, mille soetamise peale olen korduvalt mõelnud. Seda eelkõige just soodusmüükide ajal, mil hind mõne euro peale langeb. Tundub, et tegin oodates õige otsuse.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

https://www.youtube.com/watch?v=MvxtW9q0BIw

Monkey Island: Special Edition

Legendaarse seiklusmängu uusversioon on mul juba pikalt silmapiiril olnud ning selle tulek teeb vaid head meelt. Ei tasu unustada, et mängu saab endale tasuta rabada vaid novembri esimese 15. päeva jooksul.

Far Cry 3 Blood Dragon

Näidake mulle inimest, kes ei naudi Blood Dragonit ning ma näitan teile inimest, kellele ei meeldi lõbu! Rex Power Colt on mees, kel neoon soontes ja okastraat kurgus ning kelle seiklusi lihtsalt peab kogema. Seda muidugi novembri teises pooles. Mõlemad 360 mängud on mõistagi tagasiühilduvad, nagu alati.

Head mängimist!