fbpx

Kui hea joonistaja sa oled? Kas teised inimesed mõistavad kohe, mida sinu paberile kritseldatud jooned edasi üritavad kanda või jäävad nad nõutult pead kratsima? Kuidas on lood aga arvutitega?

draw

Praegu on suurepärane võimalus enda joonistusoskused proovile panna ning uurida, kas Google suudab tuvastada, mida sa parasjagu sirgeldad. Quick, Draw! on mänguline õpiprogramm Google’i tehisintellekti jaoks, mis laseb kasutajal joonistada 20 sekundi jooksul etteantud termini põhjal pilt ning seda kuus korda järjest.

Iga raundi jooksul üritab Google aga aru saada, mida parasjagu ekraanile kantakse ning teeb pidevalt pakkumisi. Kõnealune tegevus tekitab piisavalt hasarti, et aina uuesti ja uuesti oma vastast ning enda ajaliselt piiratud joonistusoskusi proovile panna!

Kui Sa Skyneti sündi ei karda, proovi kindlasti!