fbpx

Star Wars Battlefront oli niivõrd intensiivne, et minu Xbox One koopia istub senimaani riiulil üleni kiles. Nali naljaks, ent tegelikult oli tegemist piisavalt suure ja populaarse teosega, mis lausa nõuab järjeosa tulekut. EA avaldas, millal saaga järgmist episoodi mängida võib ning selleks saab suurima tõenäosusega olema 2017. aasta sügis.

star-wars

Seeria eelmine osa nägi ilmavalgust 2015. aasta novembris, mis täiesti juhuslikult oli ka ajaaken, mil ilmus „Star Wars: The Force Awakens“ – legendaarse ulmesaaga seitsmes film. Filmisarja järgmine, 8. osa ilmub (taaskord täiesti juhuslikult) 2017. aasta sügisel.

Eelmise Battlefronti suurim miinus oli üksikmängu kampaania puudumine, eriti arvestades, kui rikkalik mütoloogia antud fiktsionaalset universumit ümbritseb. Täpselt sama heideti ette ka ühe teise EA poolt väljastatava mängu kohta, milleks oli Titanfall. Viimane võttis sellest õppust ning tänavu oktoobris ilmunud järjeosa Titanfall 2 pakub paljude poolt kiidetud üksikmängu osa.

Loodetavasti teeb seda ka Star Wars Battlefront 2. See selgub aga alles järgmise aasta lõpus.

Kindlasti ei ole Battlefront 2 ainuke Star Warsil põhinev mäng, mis EA-l töös on. Teada on, et firmal on tules lausa mitu rauda korraga.

Allikas: Polygon