fbpx

Lähikuudel on Overwatchi saabumas mitmeid uhkeid uuendusi. Blizzard on võtnud fänne kuulda ning on muutmas Symmetrat. Suurim probleem antud tegelasega on fakt, et teda on kasulik kasutada alguses, kui on tarvis kaitsta esimest kontrollpunkti, kuid olles selle käest lasknud, kaotab antud karakter tihtilugu oma eelised ning ta vahetatakse mängijate poolt üldjuhul välja.

symmetra

Tegemist saab olema esimese tegelaskujuga, kes saab 2 erivõimet. Praegusele teleporterile lisandub kilbigeneraator, millel on laiem eraldus oma tiimikaaslaste kaitseks. Symmetra saab ka uue tavavõime, mis hakkab meenutama Reinharti kilpi, mille taha meeskond end peita saab, ent selle asemel, et seda ise hoida, tulistab Symmetra enda ette ning kilp liigub ise lastud suunas edasi.

Väikese lisa saavad ka tema minikahurid. Enne sai alati 6 kahurit välja panna –  kõigepealt 3 ja siis veel 3 peale 12-sekundilist ootamist. Nüüd on see esimene ooteaeg aga kadunud, saades kohe kõik 6 korraga välja panna! Edasine ooteaeg uute kahurite väljapanekul jääb alles, kuid see tuuakse 12 sekundilt 10-le. Kõigele lisaks muudetakse ka Symmetra põhirelva tulistamisraadiust suuremaks.

Samuti saime teada, et Blizzconil välja kuulutatud kaart Oasis saab veel viimased testid, mis kestavad aasta lõpuni. Uus kaart peaks meieni jõudma millalgi uue aasta alguses ning rõhku pannakse sel kaardil hüppeplatvormidele.

Kõigele lisaks saab Overwatch „püsi grupiga“ (stay with group) nupukese, mis on hea lisa üksikutele mängijatele, sest kes meist ei teaks, kui piinarikas võib olla, kui meeskonnakaaslased ei ole meiega samal lainel. Kui aga kaaslastele meeldib koostöö oma teiste tiimikaaslastega, tekib peagi võimalus peale mängu vajutada nupule, mis loob grupi samade inimestega edasi mängimiseks.

Mida arvad Sina Symmetra uutest võimetest? Kas kutsub mängima?

Allikas: PlayOverwatch