fbpx

Ei juhtu just iga päev, et Eestis arendatav videomäng jõuab otsapidi maailma suurimasse ühisrahastusplatvormi Kickstarter. Küll on aga sellega hakkama saanud peamiselt Pärnus tegutsev mängustuudio Gamecan oma mänguga Overstep.

Mis videomäng on Overstep?

Overstep on kiireloomuline esimese isiku vaates tasuta (see ei tähenda seda, et tegemist saab olema „maksa, et võita“ teosega) tulistamismäng, mille tegemisel on inspiratsiooni ammutatud vanakooli mängudest. Et mäng oleks kaasaegne, on sinna lisatud kiireloomuline ja sujuv lahingsüsteem ning teiste seas ka turg, kus saab enda tehtud varustust müüa. Loomulikult on ka võimalus seda hävitatud vastasstelt sõjasaagiks omastada. Kõike kontrollib karjääri- ja prestiiži süsteem, mis autasustab mängija igat saavutust.

7b0a0bb721c4a03976f8b8761a6eeef3_original

Ühisrahastuskampaania eesmärgiks on koguda 100 000€ ning hooandmine algab 5€, põnevamad autasud hakkavad aga näiteks 15€, mis tagab ligipääsu beetale või 60€, mis tagab teiste seas ligipääsu suletud alfale, digitaalsele helireale ning seejuures saad eriti tuusa Overstepi t-särgi. 700€ hoo eest saad lisaks  3D prinditud kujule ja paljudele teistele lisadele ka heliefekti, mis hakkab kõlama iga kord, kui oled mängu sisse loginud – selle loeb sisse ei keegi muu kui EpicVoiceGuy.

Overstepile saad hoogu juurde anda nende Kickstarteri lehel.