fbpx

Kuigi Bulletstorm: Full Clip Editioni tulek oli tänu brasiillastele juba üsnagi kindel, on ikkagi hea meel näha ja kuulda ametlikku kinnitust. Algupärane Bulletstorm segas omavahel kokku üksikisikuvaates tulistamise, kirevad värvid ning punktisüsteemi, muutes kogu kompoti äärmiselt lõbusaks. Isiklikult võin öelda, et tegu oli kriminaalselt alahinnatud mänguga.

Uue põlvkonna jaoks kohandatud versioon saab omama 4K tuge (seda PC ja PlayStation 4 Pro peal), kõiki eelnevalt ilmunud lisapakke ning uut Overkill-nimelist mängulaadi, mis lubab alustada kõikide täienduste ja relvadega. Tagatipuks saab olema aga võimalus läbida terve kampaania Duke Nukemi peategelase Duke’ina, mille tarbeks on lisatud uus tegelasemudel ning Jon St. Johni enda poolt sisse loetud heliriba! Ainuüksi see lüke teeb Bulletstormist kordades parema Duke Nukemi mängu, kui seda oli Duke Nukem Forever.

Mängustuudio People Can Fly poolt arendatud ning esmakordselt Gearbox Publishing alt väljastatud Bulletstorm: Full Clip Edition jõuab turule 2017. aasta 7. aprillil.

Allikas: Bulletstorm