fbpx

Detsember on kätte jõudnud, mis tähendab seda, et selle aasta viimased PlayStation Plus mängud on peagi kohal. See kuu toob meieni seinast seina varieeruvaid indie-mänge, kust igaühele on midagi.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

STORIES: THE PATH OF DESTINIES

Stories: The Path of Destinies paneb meid rebase Reynardo rolli. Mängu idee seisneb valikutes – saadaval on koguni 24 erinevat lõppu ning mängu kestel on alati võimalik ajas tagasi minna, et oma otsuseid muuta ja sellega ka lõpp määrata.

INVISIBLE INC. CONSOLE EDITION

Taktikaline spionaaž omas võtmes. Invisible Inc. on käigupõhine mäng nagu vanemad Fallouti ja Final Fantasy teosed. Eesmärgiks on hiilida tippkorporatsioonide peakontoritesse ning neid saboteerida.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

HYPER VOID

Hyper Void on ekstreemselt värvikirev ning kiire vanakooli kosmosemärul. Visuaalselt ilus ning piisavalt raske Hyper Void toob meieni 30 tegevusest pakatavat taset.

TINY TROOPERS: JOINT OPS

Cross-buy funktsiooniga  kõigil kolmel PSN-i toetaval konsoolil saadaval olev TTJO annab meie käsutusse salkadeviisi miniatuurseid sõdureid, keda kontrollides tuleb hävitada erinevaid koletisi.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

COLOR GUARDIANS

Color Guardians on värvidel põhinev lugu, milles kolm põhivärvi peavad taastama dimensiooni ülejäänud värvid, kuna pahalased olid need endasse imenud ning maailma must-valgeks teinud. Mäng on näiliselt lapsik ning tundub lihtne, kuid on tegelikkuses paras väljakutse.

VVVVVV 

Kummaliselt nimetatud VVVVVV on algse brauserimängu port PlayStation Vita konsoolile. Mängija eesmärk on ületada ja vältida takistusi, kuid mitte hüpates – selle asemel saab mängija kontrollida gravitatsiooni. Samuti on selles palju nukraid elevante. Ärge küsige.