fbpx

Tuntud töötajate ja tööotsijate veebikeskkonnast LinkedIn avastasid tähelepanelikud lugejad Nvidia kuulutuse, mis andis vihjeid firma järgmiste tegevussammude kohta. Töökuulutus eemaldati sealt küll kiirelt, kuid maha jäi piisavalt infot ning saladuskate uutelt plaanidelt hakkas läbi kumama.

Club GeForce

Club GeForce on teenus, mis hakkab olema mõeldud GeForce Experience kasutajatele. Korra aastas saavad selle liikmed tasuta indie-mänge ning korra kvartalis mängusisese eseme või selle tekstuuri, sellele kõigele lisaks juba GeForce Experience 3.0 sisseviimisest alates käimas olevad iganädalased mängude, arvutiriistvara ja beeta-koodide jagamised.

Siinkohal mainitakse ka kauaoodatud GTX 1080 Ti-d, mille eeltellimise eelise saavad Club GeForce-i ja GTX 980 Ti-de omanikud.

1080-ti

Club GeForce Elite

GeForce Now on Nvidia kuupõhise tasuga teenus, mille tellijad saavad oma Nvidia Shield konsoolil nautida pilve vahendusel videomänge. Club GeForce Elite on edasiarendus sellest ideest, mis toob 10 dollarise kuutasu eest antud teenuse sinu arvutisse ning seda koos nelja mänguga, mida saad GeForce Experience poe vahendusel kolm kuud mängida. See aga tähendab omakorda seda, et mängude nautimiseks ei pea sa enam omama võimsat mängurimasinat – kuskil kaugel seisab ülivõimas PC, mis joonistab mängu ning saadab selle läbi interneti sinu ekraani peale.

nvidia-geforce-now_8

Siinkohal tekivad aga mitmed küsimused – sellisel moel mängude nautimine nõuab korraliku ja laitmatut internetiühendust ning väga oluline on ka sisendlatents ehk aeg nupu vajutamise hetkest selle ekraanile jõudmiseni. See tähendab, et nupuvajutuse käsk peab jõudma pilvearvutini, kus selle väljund jõuaks tagasi mängu näitavasse masinasse. Nvidia Shield maksab küll palju, kuid kasutajate sõnade järgi on selle seadme sisendlatents võrdväärne või isegi parem kui konsoolimängudel. Kui Nvidia suudab pakkuda mängitava voogedastusteenust kõikidele arvutitele, siis on tegu huviäratava pakkumisega.

Rohkem infot nii GTX 1080Ti kui ka Club GeForce Elite-i kohta on oodata CES-il, mis toimub Las Vegases 5- 8. jaanuaril 2017.

Allikas: PCWorld.com