fbpx

Saabub uus aasta ja koos sellega ka uued mängud Playstation Plus kasutajatele.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

Day of The Tentacle Remastered

Day of The Tentacle Remastered on uusverisoon 1993. aastal avaldatud mängust. Mängija kontrollib triot – Bernard Bernoulli ning tema sõpru Hoagiet ja Laverne’i – et peatada Lilla Kombitsa maailmavallutusplaanid. Selleks tuleb neil lahendada erinevaid mõistatusi, samal ajal läbi erinevate ajalooperioodide rännates.

This War of Mine: The Little Ones

Sõjas ei ole kõik ainult sõdurid. This War Of Mine: The Little Ones näitab sõjatandrit uues valguses, heites pilgu sellele, kuidas grupp tsiviile püüab ellu jääda ja oma laste eest hoolitseda.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

Blazerush

Blazerush on ülalt alla vaates arkaadimäng, mille peamiseks eesmärgiks on erinevatel kaartidel esimesena lõppu jõuda. Sõidu ajal saab nii ründeks kui ka kaitseks relvi kasutada ning seda kõike kuni nelja mängijaga.

The Swindle

Mängija ülesandeks on sisse murda hoonetesse, häkkida süsteemi, varastada kogu raha ning põgeneda enne, kui politsei kohale ilmub. The Swindle’i teeb põnevaks teeb asjaolu, et kõik majad on juhuslikult genereeritud, mis tähendab, et ühte taset kaks korda siin mängus ei näe!

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

Azkend 2

Azkend on üle 60 leveliga täidetud mõistatuste jada, kus mängija peab oma teekonnal avastama ja kokku koguma üle tosina jõuallika ning täitma peidetud ülesandeid.

Titan Souls

Tegemist on seiklusliku indie-mänguga, kus üksiku vibuga varustatud kangelase teekond viib tõe ja võimuni.