fbpx

Kuigi Nintendo Switch kuulutati ametlikult välja juba oktoobrikuus ning on teinud ka Jimmy Falloni saates oma teledebüüdi, on siiski ohtralt asju, mida me masina kohta ei tea. Pidevalt internetti sattuvad patendidokumendid (tänu nendele selgus ka konsooli praegune olemus) paljastavad õnneks uusi ja huvitavaid lisasid, mis konsooliga potentsiaalselt kaasa tulevad. Üheks neist on muidugi virtuaalreaalsus.

Seekord avaldasid värskelt lekkinud patendidokumendid, et Nintendo vähemalt kaalub oma uue konsooli paaritamist virtuaalreaalsusega. Dokumendid sisaldavad pildimaterjali prillilaadsest seadmest, millel on Nintendo Switchi aju (ehk kaasaskantava ekraani) tarbeks pilu, mille sisse seade asetada. Võrdväärseks näiteks saaks võtta näiteks Gear VR-i ja Google Cardboardi. Antud ülesehitusel saaks ekraani küljest ärakäivaid pulte samal ajal kasutada. Samuti mainivad dokumendid taaskord puutetundlikku ekraani.

nintendo_switch

Kas dokumentides väljatoodud omadused saavad reaalsuseks või mitte? See selgub ülima tõenäosusega 2017. aasta 13. jaanuaril, kui toimub Nintendo Switchi suurem tutvustamine.

Allikas: Polygon