fbpx

Digitaalsete mängude müügiga tegelevas veebipoes Steam on mänge palju! Oi-oi kui palju! Nii palju, et isegi hea tahtmise juures sureksime enne ära, kui sooviksime neid kõiki läbida. Aga miks peakski, kui me teame, mis on hea! Sellest hoolimata tehakse järjest enam mänge, mis otsapidi ka Steami platvormile jõuavad, oma töö teevad muidugi ka väga populaarseks osutunud Greenlight ja Early Access süsteemid.

upcoming

Steam alustas tegevust 2003. aastal, esimesed väljaspool Valve’i stuudiot (jah, Valve tegi kunagi ka mänge!) tulevad mängud ilmusid sinna 2005. aastal. Sellest ajast alates on iga-aastane mängude hulk hüppeliselt kasvanud. Veel aastal 2012. jõudis Steami 379 mängu, mis, eeldades näiteks, et me proovime iga päev veidi rohkem kui üht videomängu, on veel täiesti hoomatav kogus. 2016. aasta ei ole veel läbi, kuid juba on Steamis ilmunud 4207 mängu, mis moodustab kõikidest antud platvormil ilmuvatest mängudest tervelt 38%. Hirmutav, kas pole? Antud statistika sisaldab endas ainult videomänge ning ei arvesta lisapakke, filme ega ka programme, mida Steam viimasel ajal väga jõudsalt levitama on hakanud.

x9kjvkbkfl3st9dvfcmx

Kui kellelgi oli veel rumal lootus, et suudab kõiki maailma videomänge kasvõi proovida, siis nüüd on viimane aeg see enda peast pühkida ja hakata mängima neid, mis tõesti midagi väärt on!

Allikas: Kotaku