fbpx

Blizzard on Overwatchi puhul algusest peale hoidnud „petturid pole oodatud“ suhtumist. Mängu kõige värskema uuendusega saabus järjekordne sohitegijate eemaldamislaine, mis tõi kaasa „keeluhaamrit“ maitsta saanud tegelinskite hädakisa.

giphy

Taaskord on pinnale ujunud inimesed, kes lubavad Blizzardi kohtusse kaevata ning arvavad, et see, kui nad kasutavad pettussüsteemi, ei ole piisavaks põhjenduseks neid mängust igaveseks välja visata. Sel korral kasutasid inimesed petumootorit, mida väidetavalt polnud võimalik avastada. Hoolimata sellest suutis Blizzard asja tuumani jõuda ning kasutajate kommentaarid on olnud nukrad, vihased ja humoorikad:

„Im so ****ing pissed I literally run the hack 1 time which was yesterday and I get banned on my only overwatch account I just bought and now the sale is over ( ****ing people told me that the hack is undetected, I used overjoint btw“

I’m going to sue Blizzard, who wants to join me?

– ill join you, we’ll have a solid class action lawsuit

„Please update this as detected. I used the hack probably 10 times and never once got a POTG with it and never raged killed everyone. Yet I have been banned.“

sool

Need on vaid mõned näited mitmetest kümnetest ja sadadest kaeblustest, kus karjutakse ülekohut. Paljud petturid aga ei tunne muret, vaid plaanivad osta endale koopia uue konto jaoks, et siis vanaviisi edasi mängida. Kommentaaridest käis näiteks läbi ka indiviid, kes on kümne (taas)ostuga Overwatchi püsiklient!

Allikad: PlayOverwatch, Kotaku