fbpx

Acer esitles tänavusel olmeelektroonikamessil CES kolme uut Predator tooteseeriasse kuuluvat kuvarit, millest üks peidab endas väga huvitavat krutskit.

Predator Z301CT on 30-tolline, kergelt kumer monitor, millel on igale endast lugupidavale mängurikuvarile omaselt kõrge pildi värskendussagedus (200 Hz) ning Nvidia G-Sync moodul, mis tagab pildi sujuva jooksmise. Kuvari lahutusvõimeks on 2560×1080 ning sellesse on sisse ehitatud kaks DTS Sound toega kõlarit, mis tagavad korraliku helikvaliteedi.

z301ct_light_wp_02

Eriliseks teeb antud isendi selle alumises servas paiknev Tobii silma jälgimise sensor, mis võimaldab ekraanil toimuvat kasutaja silmavaate järgi manipuleerida.  Kõige eredam näide, kus Tobii sensorid rakendust leiavad, on videomängud, kus kasutaja saab näha maailma läbi mängutegelase silmade. See võib aidata mängus püstitatud probleemide lahendamisel (näiteks leida tagaotsitavat eset või aidata paremini sihtida) või lubab lihtsalt mängumaailma ilu nautida. Hetkel rakendab sensori võimalusi vaid käputäis teoseid, kuid kui taolise lisaga varustatud kuvarid muutuvad vähegi populaarsemaks, võib antud tehnoloogia toega videomängude kogu märgatavalt suureneda.

Acer esitles ka XB2 seeria monitore, mille hulka kuuluvad 24,5-tollline XB252Q ning 27-tollise ekraaniga XB272. Mõlemal on täislahutusvõimega ekraan ning seadme korpuses on peidus Nvidia G-Sync moodul. Antud kuvarite leivanumbriteks on  240 hertsine värskendussagedus ning Nvidia ULMB tehnoloogia, mis tagab monitorile 1-millisekundilise reageerimiskiiruse.

b_b8c8b918

Tänu GameView sätetele saavad mängurid kiiresti ja valutult muuta ekraani režiime. Eraldi saab välja tuua näiteks Dark Boosti, mis tänu musta värvi kuvamissätete muutmisele võimaldab pimedas nurgas peituvaid vastaseid varakult märgata, Aim-Point võimaldab aga puusalt täpsemini tulistada.

Aceri Gameview tehnoloogia aitab ära hoida kõikvõimalikke ekraani vilkumisi, sinise valguse üleliigset kiirgust, valguse peegeldumist ja muid visuaalseid defekte, mis kasutaja silmi üleliia koormavad. Seega saab arvuti taga istuda pikemat aega, ilma et peaks kurnatusest kokku kukkuma.

Arvutiga ühendamiseks on monitoridel olemas HDMI, DisplayPort v1.2 ning neli USB 3.0 pesa. Kõik kolm monitori jõuavad poelettidele veebruarikuus.

Allikas: Acer