fbpx

Kvaliteetsete lugude ja massirollikate poolest tuntud Norra stuudio Funcom (The Secret World, The Park, The Longest Journey, Age of Conan) andis teada, et nende järgmine projekt on Conan Exiles, mis erineb varasematest töödest selle poolest, et seekord on tegu hoopis avatud maailmaga ellujäämismänguga.

Žanrimääratluse kohta annab hea ülevaate Steami siltide nimekiri: survival, open world, crafting, RPG, action, building, massively multiplayer, singleplayer, Co-op, pvp, sandbox. Sarnaselt paljudele teistele ehitamisele, ellujäämisele ja koosmängimisele keskenduvatele mängudele (Rust, ARK: Surival Evolved jpt) on ka Conan Exiles esimese isiku vaates.

ss_e416ccbd33bbb106c3b8996011b64b8ced7b2f68

Conan Exiles tundub olevat Funcomi uus katse teha midagi neile kuuluvate Conani õigustega ning juba 30. jaanuarist Steami Early Access programmis alustav mäng tundub olevat õige samm. Xbox One Preview programmi saabub uus Conan veel selle aasta kevadel, aga PS4 kasutajad peavad natuke ootama, sest nende jaoks pole kuupäeva paika sätitud.

Juba on aga paigas eriväljaanne Barbarian Edition, millega pakutakse 60 dollari eest illustratsioonidega raamatut „Coming of Conan“, muusikat ning muidugi erinevaid esemeid Age of Conani MMORPG mängijate jaoks.

Barbarian-Edition-1

Level1 podcasti Teine Tase 94. episoodis ütles meie Tartu korrespondent Silver, et Vampire: The Masquerade – Bloodlines’is nägid vahevideod halvemad välja kui mäng ise. Conan Exilesi puhul läheneti asjale klassikaliselt ja kohmaka alfastaadiumis mänguvideo asemel lasti välja uhke CGI treiler Conanist, kes kohe kindlasti ei sarnane Austriast pärit tammele, vaid pigem mõnele tuntud MMA-st ära pöördunud näitlejale. Video tegi Rootsi firma, mis on varem töötanud ka Mass Effect: Andromeda, Watch Dogs 2 ja Mad Maxi heaks.

Lisaks on olemas ka pakutavaid võimalusi tutvustav video:

Mängu praegusest staadiumist annab hea ülevaate videoklipp, kus arendajad projekti tutvustavad:

Allikas: Conan Exiles