fbpx

Horizon Zero Dawn tutvustab lugu

Kuigi Horizon Zero Dawn saabub poelettidele juba märtsi alguses, on arendajad mängu lugu puudutava info jagamisega seni kitsid olnud. Nüüd lõpuks hakkab aga saladuseloor kerkima – Guerilla Games avaldas mängu sündmustikku tutvustava treileri, mis aitab meil robotite poolt valitsetava ürgmaailma avastamiseks paremini valmistuda.

https://www.youtube.com/watch?v=RRQDqurZJNk

Horizon Zero Dawni peategelaseks on Aloy – kütt, kes siirdub tundmatusse vastuseid otsima pärast seda, kui salapärased maskeeritud mõrvarid tema hõimlased maha notivad. Aloy rännakutel satuvad ta teele mitmed teised hõimud ja möödunud aegade jäänukitena ürgseid metsi koduks kutsuvad massiivsed robotid. Tundub, et keegi on võtnud nõuks iidsed masinad tagasi töökorda seada ning nende abil kõik teised enda tahtele allutada. See plaan ei sobi paraku kokku Aloy maailmavaadetega, seega saab tema ülesandeks pahatahtliku motoriseeritud ülestõusu peatamine.

Aloy seiklustele saab asuda kaasa elama juba õige pea, sest Horizon Zero Dawn jõuab PlayStation 4 konsoolile Euroopas 1. märtsil.