fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

https://www.youtube.com/watch?v=cG1DQAQ4dyE

World of Van Helsing: Deathtrap

Selle maailma loori taga peidab end kett linnuseid, mis ehitati, et hoida eemal kurjust. Nüüd on aga koletised tagasi ning just mängija on ainus, kes neid peatada saab! Deathtrap on tornikaitsemäng, kus saab valida kolme mängurežiimi vahel: mängida teiste mängijate vastu, üksinda arvuti vastu või koos sõbraga võrgus olles. Lisaks saab ehitada enda tasemeid ja vaenlasi ning jagada neid sõpradega. World of Van Helsing: Deathtrap peidab endas tigedaid trikke, tapvaid masinaid, keerukaid terasi ja, mis peamine, palju verd.

Killer Instinct Season 2: Ultra Edition

Ka MängudeÖÖ-l esindatud olnud võitlusmäng Killer Instinct toob Jaanuaris Games With Gold kasutajatele teise hooaja lisapaketi, mis sisaldab uusi võitlejaid, riietusi ning rohkem mängitavat lugu. Isegi, kui võitlusmängude keerukus võib valmistada raskusi, võib see mäng olla lahe klassikaline kahe nupu tagumise ettevõtmine, kui sõber on on lähedal.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

https://www.youtube.com/watch?v=D0NhUSvhxJ4

The Cave

Seitse kõige ebatõenäolisemat seiklejat ootavad avastamist. Nimelt peab sellest seltskonnast koostama kolmepealise meeskonna, et uudistada müstilisi maaaluseid koopaid, milles leidub lõbustuspark või isegi keskaegne kindlus. Igaühel neist seiklejatest on oma isiksus ja lugu, millega tuleb arvestada oma teel, püüdes lahendada erinevaid mõistatusi. The Cave võimaldab mängimist lisaks koos kahe sõbraga nii võrgus kui ka ühe teleka taga. Koobas ootab!

Rayman Origins

Kui peategelase Raymani kodukant vaenlaste poolt vallutatakse, peab ta koos oma sõpradega Globoxi ja Teensietega päeva päästma. Nende ülesandeks on taastada rahu nende endi armastatud kodus, millest on nüüd saanud aga halb unenägu. Rayman Origins on kuni nelja mängijaga mängitav koomiline seiklus ilusas 2D-maailmas, mis kubiseb ootamatutest saladustest ning äärmuslikest vaenlastest.

Head mängimist!