fbpx

Mis on sinu lemmikfilm? Mina võin käsi südamele pannes öelda, et pole näinud midagi paremat, kui Francis Ford Coppola poolt 1979. aastal kinoekraanidele jõudnud „Apocalypse Now“.  Loodetavasti saab seda paari aasta pärast ka videomängu kujul uuesti kogeda!

See film meeldib mulle nii palju, et ei oska kokku lugeda kõiki neid kordi, kui seda vaadanud olen. Tegin sellest filmist ka montaažianalüüsi, ehk minuti pealt lahti kirjutatud lõiked, stseenid, nende idee ning ülesehitus. Vot nii palju meeldib mulle „Apocalypse Now“! Tõsi, tegemist on sellise teosega, mida ma ei saa soovitada vaatamiseks generatsioon Z-le. Aga loodetavasti olukord muutub!

ANowgame_1 copy

Francis Ford Coppola poolt asutatud filmistuudio lõi käed mängutööstuse veteranidega, et tuua Vietnami sõjast, kangelastest, isiklikest hirmudest ja nende ületamisest pajatav linateos interaktiivsesse meediumisse ehk videomängude formaati. Tegemist saab olema rollimängu sugemetega üksikisiku vaates ellujäämis- ja õudusmänguga. Selleks, et säilitada loominguline sõltumatus (täpselt nagu oli ka filmi tegemisel) loodi Kickstarteri projekt, millega loodetakse kokku saada vähemalt 900 000 dollarit. Uudise kirjutamise ajaks on koos pea 140 000 dollarit ning kampaania lõpuni on jäänud 25 päeva.

anowgame_2-100705689-orig copy

Nagu ka filmis, kehastab mängija tulevases videomängus kapten Willardit, kelle eesmärgiks on kõrvaldada Kolonel Kurtz. Arendajad ise kirjeldavad tulevast mängu kui Fallout: New Vegas happe ja Vietnami džungliga.

Projektile saab hoogu juurde anda Kickstarteri ning mängu enda veebilehelt. Mängu ennast on oodata 2020. aasta oktoobrikuus.

Allikas: Polygon