fbpx

Ni No Kuni: The Wrath of the White Witch on mäng, mis on arendatud Jaapani mängustuudio Level-5 poolt koos üle maailma tuntud animatsioonistuudio Studio Ghibli abiga. Teos tuli välja 2011. aastal PlayStation 3 konsoolile ning 2015. aasta E3-el Sony konverentsil nägime lõpuks ka teise osa esimest treilerit.

Nüüd kinnitas mängu väljastaja Bandai Namco, et Ni No Kuni 2 ei jõua sellel aastal mitte ainult PlayStation 4-le, vaid ka PC peale.

Esimene mäng sai tuntuks eelkõige lummava animatsiooni ja muusika pärast. Ni No Kuni: The Wrath of the White Witch nomineeriti mitmete meediaportaalide poolt aasta mängu, parima rollimängu ja parima mängumuusika auhindadele ning ka muudele tiitlitele, millest teos mõned ka võitis.

Kiidusõnad ei tule üllatusena – teose muusikalise lahenduse on loonud Studio Ghibli parim helilooja Joe Hisaishi, kes on töötanud ka selliste animatsioonifilmide juures nagu My Neighbor Totoro, Princess Mononoke ja Spirited Away. Mängu animatsiooni eest vastutas Yoshiyuki Momose, Studio Ghibli animatsioonispetsialist. Nii Joe Hisaishi kui ka Yoshiyuki Momose mängivad suurt rolli ka  Ni No Kuni 2-e arenduses.

Allikas: GameSpot