fbpx

Kodumaise mängustuudio ZAUM STUDIOSi poolt arendatav isomeetriline rollimäng No Truce With the Furies on nomineeritud South by Southwest (SXSW) festivalil auhinnale Gamer’s Voice Single Player kategoorias.

https://www.youtube.com/watch?v=NE2MMpKiJCk

SXSW on igal aastal Texase pealinnas Austinis toimuv filmile, muusikale ja interaktiivsele meediale keskenduv festival. Tänavu kolmekümnendat juubelit tähistav üritus on aastate jooksul muutunud ääretult populaarseks ning eelmisel aastal võis külaliste nimekirjast leida näiteks ka Barack ja Michelle Obama nimed. Eestis loodav No Truce With the Furies kandideerib Gamer’s Voice kategooria üksikmängude sektsioonis, mis koondab kõiki üritusel esindatud indie-mänge. Võitjaks osutub teos, mille poolt festivali külastajad kõige enam hääli annavad. Kategooriate ja nominentidega on võimalik tutvuda ürituse kodulehel.

Lisaks sellele on meieni jõudnud info, et juba õige pea, 2. veebruaril, plaanib ZAUM STUDIOS mängu kohta avalikustada uut olulilst informatsiooni. Püsige meiega, et saada teada, millega tegu!