fbpx

Aegadest, mil PS1 meie kodudesse tuli, on PlayStation olnud alati kvaliteetse mängupildi sümbol, laiendades aina meelelahutuse piire. Sony konsoolid on üle 20 aasta olnud koduks paljudele armastatud ja ikoonilistele mängudele läbi aegade. Nende mängude loovus ja pisaraid silmadesse toov hea kunstiline joon on ühed unikaalsemaid faktoreid, mis on teinud PlayStationist meelierutava mänguplatvormi.

Kas tegu on Yharnami tumeda gooti stiilis maailmaga Bloodborne’is või pööraselt värvika maailmaga Ape Escape’is, ei oma tähtsust – PlayStationi mängud on alati näinud head välja. PlayStation annab nüüd aga võimaluse kõikidel väikestel ja suurtel ise värvimaailma sukelduda ning luua tuntud mängutegelastele meie endi loomingulisest vaatenurgast lähtudes uus unikaalne disain. Siin tuleb mängu Kings Road Publishing värviraamatuga Art For The Players.

Nüüd on võimalus värvida oma kangelased just sellisteks nagu oleme neid ise ette kujutanud, võttes ette klassikalise WipeOuti ja Lemmingsi või hoopis God of Warist pärit Kratose. Ei saa eitada, et tegelased näevad paremad välja just enese värvituna.

kratos

Art For The Players värviraamat on saadaval Amazonis.

Allikas: Playstation Blog