fbpx

Jõuluhooaeg on mängude ja mängukonsoolide valmistajate jaoks magus aeg. Paljud inimesed tahavad enda lähedaste kingikotti just interaktiivset meelelahutust poetada ning mis saaks olla parem tunne, kui jõuluõhtul kuuse alt pakk haarata ja avastada, et jõuluvana on lõpuks ometi su kirjad kätte saanud – pakkepaberi alt paljastus tõepoolest kauaküsitud PlayStation 4!

Pühadehooaeg tõstis Sony konsooli müüginumbreid veelgi. Nimelt teatas Sony Interactive Entertainment (SIE), et pühadeperioodi jooksul müüdi üle maailma enam kui 6,2 miljonit PS4 mängukonsooli, tõstes sellega müüginumbri koguarvu 1. jaanuari seisuga 53,4 miljonini. Kindlasti leidub selle numbri sees ohtralt ka uusi PlayStation 4 Pro konsoole, millest oleme teinud ka videoarvustuse (wink-wink):

Sama edukad olid ka mängud. Füüsilisi ja digitaalseid koopiaid müüdi kokku ligikauda 50,4 miljonit ühikut, üheks suurimaks eestvedajaks oli muidugi Sony selle aasta üks suurim eksklusiivmäng Uncharted 4: A Thief’s End, mida on ilmumishetkest alates kuni tänase päevani müüdud kokku üle 8.7 miljoni eksemplari. Ka Uncharted 4-st on Level1 video teinud (veel üks wink-wink):

Allikas: Sony pressiteade