fbpx

Pokemon Go arendaja Niantic ei ole just kõige parem uuenduste väljakuulutaja, kuid paraneb iga päevaga. Mõned asjad jäävad siiski müsteeriumiks. Nii mitmedki on ehk märganud, et sel nädal laadis Pokemon Go alla uuendusi ning kuigi midagi märkimisväärselt ei muutunud, tuleb välja, et need on lisanud tegelikult meeletult algoritme, lihtsalt midagi pole aktiveeritud… veel.

Pokemon Go fännileht The Silph Road on koodides ringi tuhlanud ja teada saanud, mis kardina taga ootab. See peaks olema põnev kõigile, kes on oodanud neid järgmise taseme evolutsioone. Esiteks paistab, et me võime varsti näha erinevaid sündmusi ja muudatusi otse läbi rakenduse enda.

Teiseks tundub, et Pokemon Go  astub sammu lähemale aretamisele ning „Shiny’dele“ ehk haruldastele Pokemonidele. Alus nendele lisati juba eelmise uuendusega, kuid sel korral lisati juurde rohkem koode. Kes teab, millal need aktiveeritakse, kuid on hea teada, et mängu arendamisega aktiivselt tegeletakse.

Lisatud on ka kolmkümmend kaheksa uut liigutust, andes treeneritele, kellele meeldib võidelda, rohkem võimalusi. The Silph Road kirjutab ka, et mõnele liigutusele on lisandunud rohkem graafilisi elemente.

pokemon go

Neile, kes on rohkem kogumise ja arendamise peal väljas, teadmiseks, et evolutsiooni koodid, nagu näiteks Sun Stone, King’s Rock, ja Dragon Scale, on sammuti lisatud. Neid kasutatakse pokemonide arendamiseks, näiteks: Poliwhirl > Politoed või Slowpoke > Slowking. Lõpetuseks paistab, et sisse kirjutatakse oma avatari kohandamine, ehk varsti saab olla silmapaistvam. Koodid sisaldavad valikuid: „vöö,“ „prillid,“ ja „kaelakee“.

Neile, kes Pokemon Go rakendust juba ammu ei kasuta, teadmiseks, et muusika on endiselt sama. Sellega võiks ka midagi ette võtta.

Allikas: The Silph Road