fbpx

Minevikust millegipärast meenub, et mängude uusversioonid olid pigem halvema maiguga, kuid 2016. aasta lükkas ümber ka kõige suuremate kriitikute väiteid, sest meieni jõudsid teosed nagu DOOM ja Hitman – vanade ja vägagi tuttavate mänguseeriate uusimad esindajad, mis suutsid tabada seda, mis need kunagi nii heaks tegi, vürtsitades vanu valemeid kaasaegsete ning isegi uudsete lahendustega. Kui DOOM on igalt poolt (eriti Level1 kanalis) hulgaliselt kiidusõnu pälvinud, siis Hitman on vast pigem selline mäng, mida teatakse, kuid mida väiksem hulk inimesi on mänginud. Nüüd peab see muutuma!

hitman-the-complete-first-season

Hitman pälvis nii kiidusõnu kui ka laitust just oma episoodilise ülesehituse tõttu. Seda kiideti, sest nii oli aega, võimalust ja motivatsiooni läbida üht levelit mitu korda, leides sealt üles kõikvõimalikud lahendused, kuidas oma sihtmärk kõrvaldada. Järgmise episoodini oli ju veel aega. Laideti, sest paljud pidid välja käima suurema rahahulga, saades samas vähem mängusisu. Teate ju küll, kuidas nende episoodiliste mängudega on – maksad korraga, saad rohkem ja odavamalt, maksad osadena, saad vähem ja kallimalt. Nüüd aga on tulemas kogumik, mis koondab endas kogu Hitmani esimest hooaega ning seda seksikas steelbookis. Level1 kontoris olevasse kollektsiooni peab kindlasti selle eksemplari hankima!

Nagu visuaalmeediumile kohane, peab kõigele tegema ka uue treileri. Nii sündis 31. jaanuaril füüsiliste poodide lettidele jõudvale Hitmani kõiki episoode koondavale mängule ka uus treiler, mis on hellitussõnu veidi vaos hoides öeldult väga lahe! Kui ka see ei pane sind tahtma seda mängu ise proovida ning arvad, et sulle piisab Steni mänguvideotest, siis mõtle uuesti! Isegi mina tahan seda nüüd ise mängima hakata! Kahju ainult, et elusiivsed sihtmärgid on ajalise piiranguga, neid peab ikka Level1 YouTube kanalilt vaatama!

Minu enda 2016. aasta parimate mängude postitustest jäi Hitman ilmselt ülekohtuselt välja, kuid selle uudise avaldamisega luban, et 2017. aastal mängin ka mina Hitmani ja teen sellest isegi video!