fbpx

Lõpuks lisandub ka  Samsungi tooterepertuaari täisväärtuslik mänguritele suunatud arvuti. Möödunud nädalal esitles Lõuna-Korea tehnikahiid olmeelektroonikamessil CES oma esimest mänguritele suunatud süleraali, mis kannab uhket nime Odyssey.

Lauaarvutite tootmise äriosakonna peajuht YoungGyoo Choi sõnul on Samsungi Odyssey süleraalid loodud mängurite vajadusi silmas pidades ning just seepärast on arvutil lisaks silmapaistvale disainile ja eksklusiivsetele funktsioonidele ka muljetavaldavalt võimas riistvara.

samsung-notebook-odyssey-17-3-inch-2

Samsungi mänguriraal on saadaval kahes suuruses: 15,6- ja 17,3-tollise ekraaniga mudel. Mõlemad näitavad Full HD kvaliteediga pilti, raali kuvar suudab jooksutada HDR-videot, selle vaatenurk on üpriski lai ning see on kaetud peegeldusvastase kihiga, nii et mängida saab ka õues päikese käes.

Erinevalt paljudest teistest mänguriraalidest on Odyssey kompaktne ja kergesti transporditav. Seadme kujundamisel on mõeldud mänguri mugavuse tagamisele ja just seepärast on arvuti varustatud ergonoomilise klaviatuuriga, millel on kergelt kumerad klahvid. Suuremal mudelil on võimalik mängimiseks vajalikele klahvidele määrata erineva taustvalgustuse, nii et neid saab kergemini tuvastada.

screenshot_11

Samsung on näinud vaeva ka masina tarkvara poolel, lisades arvutisse eksklusiivsed PC Message ja PC Gallery nimelised programmid. Tegu on omanäoliste mängurite tarbeks loodud sõnumi-ja failiedastusrakendustega, mis on saadaval nii arvutitel kui nutitelefonidel.

Mänguriraalile omaselt on Odyssey’s peidus silmapaistvalt võimas raud. Tippkonfiguratsioonis 17,3-tollisel isendil on 45W Intel Core Kaby Lake i7 protsessor, 64 GB RAM-i, 512-gigane SSD ja 1 TB mahutav kõvaketas ning 4-gigabaidise GDDR5 mäluga  Nvidia GTX1050. Süsteemi jahutuse eest vastutab Samsungi  enda loodud Hexaflox-nimeline jahutussüsteem. Lisaks sellele, et Hexaflox suudab masinat normaalse temperatuuri juures hoida, on see paigutatud nii, et andmehoidjat ja muutmälu saab kasutaja ise välja vahetada.

screenshot-2017-01-10-12-26-57

Odyssey on saadaval kahes erinevat värvi korpuses – mustas ja valges – kuid arvuti hinda ega ilmumise kuupäeva pole Samsung veel avalikustanud.

Allikas: Samsung