fbpx

Enter the Gungeon tundub olevat üks neist mängudest, mis eelmise aasta tiheda valiku hulgas pisut kaduma läks ja seega radari alla jäi, vähemalt minu jaoks. Tegemist oli pikselgraafilise… [ee, kuidas ma „bullet helli“ kui žanrit tõlkima peaksin, kuulipõrgu?] kuulipõrgumänguga, mis juba algusest peale on olnud üsnagi hullumeelne. Näiteks on teoses olemas relv, mis tulistab välja tähti, mis moodustavad sõna „bullet“ (kuul).

See (heas mõttes) nõdrameelsus viidi vastse tasuta uuendusega järgmisele tasemele, sest lisaks värsketele koobastele ja vaenlastele lisandub mängu uus relv. Relv, mis näeb välja nagu kuul, mis tulistab välja relvi, mis tulistavad välja kuule. Vabandust, vabandust, ma lihtsalt tahan teada, kas te saite sellest ikka aru? Relv. Mis näeb välja nagu kuul. Mis tulistab välja relvi. Mis tulistavad välja kuule!

Kui mõnusalt nõder see on!

Enter the Gungeoni tasuta uuendus, nimega Supply Drop, on juba praegu PC peal tasuta saadaval, PlayStation 4 peale jõuab see millalgi järgmisel nädalal.