fbpx

Kui varasemalt oleme sel suvel ilmuvat Crash Bandicoot N. Sane Trilogy’t, ehk uusversiooni esimesest kolmest mängust pidanud PlayStation 4 eksklusiivmänguks, siis nüüd selgub, et ehk on lootust mängu näha ka teistel platvormidel.

Nimelt postitas PlayStation Ireland twitterikonto, et eelnimetatud, 30. juunil ilmuv kollektsioon jõuab esimesena PlayStation 4 ja PlayStation 4 Pro peale. Nagu aastad meile korduvalt näidanud on, tähendab esimesena jõudmine seda, et mäng jõuab teatud aja möödudes ka teistele platvormidele. Ent millistest mängumasinatest me räägime? Vot seda me veel ei tea.

On olemas võimalus, et teiste platvormide all peetakse silmas Sony muid mängumasinaid, nagu eelmise põlvkonna PlayStation 3 ning veelgi ebatõenäolisem – nende pihukonsool PS Vita. Loogika aga ütleb, et tõenäoliselt on nendeks hoopiski PC ja Xbox One ning võibolla isegi Nintendo Switch. Võttes arvesse, et mängu õiguseid omava Activisioni senise ärimudeli sisse ühele konkreetsele platvormile mõeldud mänge väga ei mahu.

Siiski ei ole hetkel veel midagi kindlat öelda, sest alles hiljuti on märgatud uusversiooni eest vastutavat arendajat mainimas, et tegu on PlayStation 4 eksklusiivmänguga. Mine võta kinni, kellel siis õigus on!

Allikas: Twitter