fbpx

Seda lugu on hea alustada vanasõnaga – käbi ei kuku kännust kaugele. Esimese Doomi üks loojatest John Romero ja tema naise Brenda poeg Donovan on saanud mängumaailmas käe valgeks ning koos vanemate ja nende stuudio (Romero Games) abiga loonud mängu Gunman Taco Truck.

Pärast kodeerimistundi esitles tol hetkel 9. aastane Donovan mängu ideed oma vanematele – on aasta 2020 ning taco-veoauto sõidab ringi mööda postapokalüptilist tühermaad. Mängija ülesandeks on inimkonna päästmine, lastes õhku mutante ning valmistades nende lihast tacosid. Tacode eest saab raha, mille eest saab hankida kütust ja toitaineid ning samuti ka oma autot uuendada (kõlab nagu Carmageddon ja Overcooked oleksid saanud lapse). Lihtsana tunduv mäng ei olegi nii lihtne. Pigem meenutab see nobedate näppude vooru ja kui näpud pole lapselikult väikesed, soovitan mängida antud teost suuremas seadmes, kui seda on telefon. Vastasel juhul jääb pool mängu lihtsalt näppude taha peitu. Kiiret näputööd pole vaja mitte ainult vastaste tulistamisel, vaid ka tacode valmistamisel, sest kliendid on kärsitud ja liiga kaua ootama pidanud kliendid lähevad lihtsalt ära, jättes mängija rahast ilma.

Mäng on kolme raskusastmega ning külmaks ei jäta. Küllap ootab poissi ees suur tulevik ning jälgime huviga Donovani tegemisi ka tulevikus. Gunman Taco Truck on saadaval tasuta iOS ja Androidi seadmetel ning arvutile saab osta mängu Steamist 12€ eest.

Allikas: Glixel