fbpx

Briti stuudio Playground Games, kes siiani tegelenud Forza Horizon seeria mängude arendamisega, on otsustanud oma haaret laiendada. Meeskond plaanib avada uue stuudio, koodnimega „Projekt 2“, mille esimeseks projektiks on avatud maailmaga videomäng, mis ei ole võidusõidumäng.

forza

Playground Gamesi asutaja Ralph Fulton rääkis GamesIndustry’ile antud intervjuus sellest, kuidas praegune stuudio tunneb ennast kindlalt rallimaailmas ning on kätte on jõudnud aeg ette võtta uusi väljakutseid teiste žanrite näol. Jalutuskäigu kaugusele on kavas püsti panna uus stuudio, sellega seoses vajab „Projekt 2“ aga ka uusi inimesi, kellel on kogemusi ja teadmisi, mida Playground Games stuudiol veel ei ole. Hetkeline töötajate arv (115) plaanitakse peaaegu kahekordistada.

„Projekt 2“ eesmärk on anda praegustele töötajatele võimalus areneda uutes valdkondades ja uutel platvormidel. Forza seeriat teatakse seni eelkõige ainult Xboxi eksklusiivmänguna, „Projekt 2“ esimene üllitis võib olla suunatud aga kõikidele platvormidele, või olla eksklusiivne mõnel teisel konsoolil. Playground Games aga ei peata Forza Horizon seeria tootmist, antud mäng jääb ikka stuudio nurgakiviks.

Allikas: GamesIndustry.biz