fbpx

Eelneva aasta detsembrikuu seisuga ületas Forza seeria ühe miljardi dollari marginaali, mis on suur saavutus nii Microsofti, Turn 10 kui ka PlayGround Gamesi jaoks.

Jõulukuu seisuga oli Forza kommuunis Xbox One’i ja arvuti peal kokku üle 14 miljoni aktiivse mängija, auhindasid võitnud Forza Horizon 3-l täitus aga 2,5 miljoni koopia müük. Tänu sellele jätkas mäng selle generatsiooni konsoolide parima ralliseeria tiitli hoidmist. Lisaks kõigele sellele algatati kommuuni kasvava populaarsuse tõttu ka eSpordi jaoks mõeldud „Forza Racing Championship“. Antud liiga on mõeldud kõigile mängijatele erinevates oskuskategooriates, kus võisteldakse au… ja reaalsete auhindade nimel.

Forza on aegade algusest saati liitnud hämmastava visuaalse poole ja võimeka rallisimulaatori mootori ohta rõõmu ning lihtsa ligipääsuga“, lausus Xboxi liider Phil Spencer. „Forza seeriaga on Turn 10 stuudio ehitanud maailma suurima rallimängu kommuuni. Me ei saaks kuidagi olla nende saavutuste üle õnnelikumad“.  Samuti tänatakse oma fänne ja partnereid pideva koostöö eest.

Mida aga toob Forza seeria meieni 2017. aastal, seda peame heatujuliselt ootama jääma.

Allikas: Xbox