fbpx

Ameerika Ühendriikide edasimüüja Target võis lekitada järje 2014. aastal ilmunud Middle-earth: Shadow of Mordorile, mis kannab nähtavasti nime Middle-earth: Shadow of War.

Seekordne leke ei tähenda aga ainult kaanepilti ja kõlakat mängust, mis võib-olla kauges tulevikus reaalsuseks saab. Internetti valgunud info kohaselt jõuab Shadow of War PlayStation 4 ja Xbox One konsoolidele 22. augustil. Väidetavalt naasevad peategelastena Talion ja Celebrimbor, kelle eesmärgiks saab uue sõrmuse loomine, et astuda vastu Sauronile ja tema sõrmusevaimudele. Mõistagi tuleb tagasi ka esimese mängu tõmbenumber, nemesis-süsteem.

Kuid see pole veel kõik! Kõigest 99 dollari eest saab olema võimalik soetada Middle-earth: Shadow of Wari Gold Edition, mis lisaks mängule hõlmab endas nelja lisapakki. Kaks neist, Slaughter Tribe ja Outlaw Tribe, saavad olema nn nemesis-lisad, mis lisaks uuele orkihõimule toovad kaasa värskeid missioone, vaenlasi, järgijaid, võimeid, relvi ja kaardiuuendusi. Blade of Galadriel ja The Desolation of Mordor saavad olema loopõhised uuendused, mis lisaks vaenlastele, võimetele ja relvadele lisavad ka uusi mängitavaid tegelasi.

Shadow of Mordor oli Monolith Productsionsi ja Warner Brothersi jaoks suur hitt, seega ei tule uudis potentsiaalsest järjest üllatusena. Minu neelud hakkasid igatahes tööle ja Shadow of Mordor juba installeerib.

Allikad: Kotaku, VG24/7