fbpx

TimeSplitters on üks neist vähestest mänguseeriatest, mis on mängurite poolt palavalt armastatud ja mille uusversioone ka reaalselt taga nõutakse, aga mida arendajad-väljastajad väga teha ei taha.

timesplttrs

Tõsi, viimastel aastatel on olnud probleeme sellega, kelle käes need õigused lõpuks on. Kuidagi on jõutud sinnamaale, et fännid võtsid asja enese kätte ning hakkasid esimesest osast mitmikmängupõhist austusavaldust vorpima. Projekt on jõudnud kohta, kus meile näidatakse esimest õrritavat treilerit… ja see on kohutav.

Ja, ma saan aru, et tegemist ei ole professionaalsete mänguarendajatega ning TimeSplitters: Rewind on õhinapõhine armastusavaldus oma nooruspõlve lemmikule… aga Jeesus! Üle 2 minuti hõljuvaid rohelisi kivikesi, kohmakad üleminekud ning kole logo ei tekita mingisugustki tahtmist kõnealust teost selle väljumisel proovida.

Pigem lähen otsin üles enda koopia TimeSplitters: Future Perfectist ning olen õnnelik. Keda allolev treiler eemale ei suutnud peletada, saab jälgida projekti valmimise käekäiku meeskonna kodulehelt. Video väitel peaks TimeSplitters: Rewind valmis saama tänavusel aastal.