fbpx

Tänapäeval pole enam haruldane asjaolu, et meie pangaarvetelt igakuiselt teatud rahasummad mõne konkreetse teenuse alla ära kaovad. See, kas me neid ka kasutame, ei olegi tähtis (millal teie viimati Netflixi tööle panite, mina küll ei mäleta)! Sarnasele rongile on hüppamas ka Microsoft, sest äsja kuulutati välja kuutasupõhine mänguteenus Xbox Game Pass.

9,99 dollari eest kuus saavad kõik kasutajad ligipääsu ligi 100 erinevale Xbox 360 ja Xbox One mängule, mida seejärel enda mängumasinasse alla laadida saab. Mängude nimekiri hakkab muutuma ning teenusest lahkuvaid videomänge on võimalik endale soodushinna eest päriseks soetada. Sama kehtib ka teenusest loobumise puhul.

Esimesena jõuavad Xbox Game Passi sellised suured mängud nagu Halo 5: Guardians, Mad Max, Terraria, Lego Batman, Fable 3, Gears of War: Ultimate Edition ja paljud muud. Tuntumate mänguarendajate ja -väljastajate hulka, kes teenusele oma õla alla panevad, kuuluvad muuseas 2K, Capcom, SEGA, Codemasters, Deep Silver, Warner Bros. ja paljud teised. Lisainfot on võimalik leida Xbox Game Pass KKK lehelt.

Xbox Game Passi kasutamiseks ei ole vaja eraldi omada Gold-liikmestaatust, ent küll on see vajalik, kui on soov mängida teenuses pakutavaid mitmikmänge. Teenus peaks alguse saama millalgi selle aasta kevadel, ent juba õige pea jõuab ta piiratud arvu Xbox Insideri programmi liikmeteni.

Allikas: Xbox Wire