fbpx

Täna on eriline päev, sest kalendrist vaatab vasti 14. veebruar, sõbrapäev. See tähendab, et poolkohustuslikus korraks tuleks veeta aega enda sõpradega. Mis saab aga siis, kui sõpru pole või nad on kuskil kaugel-kaugel seitsme maa ja mere taga, kuid neil on masin, millega videomänge mängida? Tuleb just nimelt seda teha ning koos, kui võimalik! Aga mida?

For Honor

Mis on ühist rüütlitel, viikingitel ja samuraidel? Igaühega neist saab teisi terariistaga torkida, et nende eluküünal lõplikult kustunuks jääks. Ubisofti uus brutaalne märulimäng For Honor jõuab kohale just sõbrapäeval, sest mis saaks olla tänasele päevale iseloomulikum kui 1000 aastat kestnud vihavaen kolme klanni vahel. Avatud beeta viskas meile küll kaikaid kodaratesse, aga ehk täismäng parandab haavad ning pakub lisaks sellele veel ka ägedat üksikmängu? Hoiame pöidlaid pihus (sest muidu võib keegi need mõõgaga maha lüüa)!

Sniper Elite 4

Kui omavahel kaklevad turvistatud mõõgaomanikud on sõbralikkuse etalon, ei tundu ka Sniper Elite 4 mängimine tänasel päeval kohatuna. Juba neljandat korda võtame kätte snaiperrelva ning läheme ja lööme Teise maailmasõja platsi puhtaks! Elu näinud ja kogenud kotkasilm Karl Fairburne roomab ringi Itaalia ilusatel nõlvadel, et leida ohvreid, kelle poole oma surmavad kuulid teele lasta. Kuuldavasti ristuvad eeltellijate teed ka Hitleriga. Vot see tõotab tulla sõbralik kohtumine!

Genital Jousting

Genital Jousting oli juba eos kõige südamlikum mäng üldse – kari suguteid ekraanil ringi roomamas, et üksteist tagantpoolt emmata? No milles probleem! Nüüd on aga nunnumeetrid põhja keeratud, sest sõbrapäeva puhul saabunud uuendus lubab kahel inimesel üksteise seltskonda nautida, minnes piknikule, koertega jalutama, restorani õhtust sööma ja palju muud. Meeldiva lisana on mäng hetkel ka soodushinnaga müügil.

Ilusat sõbrapäeva!