fbpx

Oleme näinud, milline on Mass Effect: Andromeda mängupilt ning teame ka, millal teos ilmub. Isegi võitlussüsteemidega oleme tuttavad, kuid häälnäitlejatest pole midagi kuulda olnud. Ehk sellepärast, et kuni tänaseni ei kaasanud mängu näitlejateansambel ühtegi tuntud nime.

BioWare avalikustas, et üks häälnäitlejatest on „Troonide mängust“ ja „Näljamängudest“ tuntud Natalie Dormer, kes laenab oma hääle mängutegelasele nimega Lexi T’Perro. Asari liiki kuuluv T’Perro saab olema Tempesti-nimelise kosmoselaeva arst, kelle ülesandeks on aidata meeskonnal püsida parimas füüsilises ja vaimses vormis ning jälgida, mis mõju avaldavad erinevad Andromeda galaktikas asuvad planeedid inimese bioloogiale ning füsioloogiale.

Hea kui laevas on keegi, kes hoiab meeskonda kahe jalaga maa peal. Või noh, kosmoselaevas. Ning kes suudaks seda paremini kui Natalie Dormer?

Mass Effect: Andromeda jõuab PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale 23. märtsil.