fbpx

Trofeed, saavutused – mingi medal mängusisese teo eest, mida saadab maailma kõige rahuldavam *bling*! Mõningates mängudes on nende saamiseks vaja teha ületamatuid vägitegusid, samas kui teised teosed annavad trofee näiteks lihtsalt selle alustamise eest.

Peagi ilmuv (Jaapanis juba 22. veebruaril välja lastud) NieR: Automata on esimene PlayStationi mäng, milles on võimalik neid trofeesid osta. Redditi kasutaja youkatei märkis, et mängus on olemas kindel pood, kus on võimalik oma saavutusi mängusisese rahaga osta, mistõttu pole vaja rahakotti kergitama hakata.

Kuid selline luksus ei tule niisama – eeltööna on vaja kõigepealt NieR kolm korda läbi teha. Arvestades, mitu erinevat lõppu oli esimesel osal (kaasa arvatud see kurikuulus epiloog, mis rikkus mängija salvestusfaili), võib uskuda, et see ei ole kõige vastumeelsem ettevõtmine.

Kas tegemist on hea mõttega, näitab aeg. Mind aga huvitab, kas on olemas trofee kõikide saavutuste ostmise eest ja kas seda saab ka mängusiseste krediitidega lunastada?

Allikas: Reddit