fbpx

Aastal 2005 laineid löönud – vähemalt Soome lahes, sest tegu oli meie põhjanaabrite mänguga – FlatOut oli lihtsakoeline, ent lõbus rallimäng. Trobikond kiirelt mõlki-, lömmi- ja katkiminevaid autosid kogunesid metsade ja karjääride vahele, et erinevatel ringradadel võidu sõita. Lisaks oli mängus ka klassikaline romuralli ning trobikond minimänge, mille eesmärgiks oli rooli taga olev mehike suure noolemängulaua sisse heita või temaga boolingut mängida.

flatout darts

Aastal 2007 ilmus mängule järg, mida peetakse siiani seeria parimaks. Seejärel võeti pikalt puhkust ning kolmas osa, Chaos and Destruction, ilmus alles aastal 2011. Tegu oli konkreetse läbikukkumisega – uute tegijate poolt loodud automäng laideti igal pool maha ning tundus, et sari langeb sellega ka unustusehõlma.

Kuuldused FlatOuti surma kohta olid siiski ennatlikud, sest juba selle aasta märtsikuus peaks PlayStation 4 ja Xbox One’i peale jõudma FlatOut 4: Total Insanity. Taaskord on rooli taga uued tegijad, seega tasub olla pisut skeptiline, kuid nende õnnestumine/ebaõnnestumine selgub juba õige pea.

Allikas: GamingBolt