fbpx

Nagu juba varasemalt mainitud, on viimase nädala jooksul liikvel olnud erakordselt palju kuulujutte. Osad neist on saanud niivõrd palju tähelepanu, et need on jõudnud asjaosalejateni… kes kahjuks on pidanud karmi käega meie lootused purustama ning tõe päevavalgele tooma – ei, Skate 4 ja Fallout: New Vegas 2 ei ole siiski tegemisel.

kurp

Skate 4 lükati ümber EA investorite koosolekul, kus kinnitati konkreetselt, et kompanii ei ole hetkel ametis mängu arendamisega. See muidugi ei tähenda, et armastatud rulamänguseeria kunagi jätku ei saa, ent praegusel momendil selle peale loota ei tasu. Veel valusam löök avaldus aga tänu Kotakule, mille kirjutaja Jason Schreier sukeldus Fallout New Vegas 2 uudise avaldanud veebisaidi sügavustesse ja uuris nende usaldusväärsust eelmiste lekete puhul. Samuti kontakteerus mees Obsidiani esindajaga, kes väitis, et kuigi stuudio sooviks väga uuesti Fallouti seeriaga rinda pista, seda hetkel siiski ei tehta ning selle asemel keskendutakse Pillars of Eternity järje valmistamisele. Pisar.

See ei ole esimene ja tõenäoliselt ka viimane kord, kui kauaoodatud ning paljude poolt ihaldatud videomängud tegelikult ei eksisteeri, kuid tõde teeb iga kord sama palju haiget…

Allikad: IGN, Kotaku