fbpx

130 miljonit televaatajat ja 5 miljonit dollarit 30-sekundilise eetriaja eest teevad Super Bowlist tõelise reklaamide suursündmuse, seda ka videomängude jaoks. Siinkohal jäävad kõrvale Jason Statham, Gal Gadot ja Lego Batman, sest neist keegi ei osalenud üheski meid huvitavas reklaamis, küll aga saame rääkida Arnold Schwarzeneggerist.

Minu isikliku maitse järgi oli mobiilimängu Mobile Strike eelmise aasta Super Bowli reklam parem, aga ei ole ka seekordne, taaskord Schwarzeneggeriga peaosas reklaam kuidagi kehv. Lihtsalt ehk liiga klassikaline.

Mis aga saaks lahedam olla tankist, mis sõidab läbi seinte. Miks? Sest miks mitte? World of Tanksi Super Bowli reklaam tögab Ühendriikides ning ka tegelikult mujal maailmas väga populaarseid olevaid tõsieluseriaale. Tõesti, tankiga läbi seinte sõitmine näib tunduvalt lõbusama tegevusena kui tehislikult loodud pingete ja draamade vaatamine läbi teleriekraani. Tankid ruulivad! PS: Nende Youtube’i kanalil on veel mitu samast seeriast pärinevat reklaami, mis kuidagi kalli eetriaja tõttu teleriekraanile ei jõudnud.

https://youtu.be/mXqADkUeCNE

Vast kõige huvitavama produktsiooniga paitab silma järjekordne mobiilimäng Evony: The King’s Return oma reklaamiga. See segab omavahel Ühendriikide, Euroopa ja Aasia tuntud valitsejad ja vallutajad, pannes nad ühele lahinguväljale omavahel võistlema. Reklaam ise on aga nii hästi teostatud, et seda võib esmase vaatamisega vabalt segamini ajada mõne ajaloolise filmiga, mille peaosas Matt Damon.

https://www.youtube.com/watch?v=CdWd8fUC71g

Me ei ole ainsad, kes soovivad teada, millist saatust hakkab omama Nintendo Switch. Nüüd tahavad seda teada ka kõik need 130 miljonit inimest.