fbpx

Eelmise aasta sügisel ilmunud Call of Duty: Infinite Warfare võis ju olla 2016. aasta üks tulutoovamaid mänge, ent see ei tähenda, et mängurid ja kriitikud sellega üdini rahule oleks jäänud. Activisioni investorite koosolek paljastas, et kompanii on teadlik teose poole saadetud kriitikanoolte teravusest ning üritab sel aastal fännidele rohkem meele järele olla.

cod-infinite-warfare

Activisioni tegevjuhi Thomas Tippli sõnul läks Infinite Warfare lati alt läbi ning korralik osa mänguritest ei võtnud viimase osa innovatsioone ning kosmosekeskkonda omaks. Sellest lähtuvalt naaseb Call of Duty sel aastal tagasi juurte juurde, olles kahe jalaga maa peal. Tänavuse sissekande eest vastutab Sledgehammer Games, kelle käe all valmis ka 2014. aastal ilmunud Call of Duty: Advanced Warfare.

On üsna tõenäoline, et lisaks kriitikale ning faktile, et Infinite Warfare’i treiler kuulub tänaseni YouTube’i vihatuimate videote hulka, kujundas Activisioni otsust (vähemalt osaliselt, sest väidetavalt pandi uuele Call of Duty’le nurgakivi juba kolm aastat tagasi) eelmisel sügisel ilmunud Battlefield 1 edu ja positiivne vastuvõtt. Nagu me teame, otsustasid EA ja DICE pilgud tuleviku suunalt tagasi mineviku poole heita, viies sõjatandrid Esimesse maailmasõtta.

Minu jaoks on Call of Duty juba päris mitu aastat jäänud mänguks, mille vastu mul huvi puudub. Kunagi kirjutasin, kuidas ma igal aastal sama reha otsa astun, ent Infinite Warfare’iga suutsin ennast lõplikult vabaks murda. Kas aga Sledgehammeri uusim teos (arvestades, et nende viimane üllitis mulle tegelikult meeldis) suudab mind tagasi enda embusesse haarata? Eks näis…

Allikas: Polygon