fbpx

Humble Bundle, see vana hea mängimist ootava mänguriiuli täitja, on tagasi ning seekord järjekorras juba teise Bandai Namco kogumikuga, tuues endaga kaasa hulgaliselt lähiminevikus ja veidi kaugemal ajateljel ilmunud suuri ja väiksemaid mänge. Mis aga kõige huvitavam – makstes 32.38€, saab eeltellimise 2016. aastal gamescomi parima indie-mängu auhinna võitnud Little Nightmaresile.

Aga nüüd järjega teiste, ka väga heade mängude juurde! Makstes vähemalt ühe dollari saab juurdepääsu mängudele PAC-MAN 256, Ace Combat Assault Horizon (Enhanced Edition) ja Enslaved: Odyssey to the West (Premium Edition), millest viimase näol on tegemist pärliga, mis jäi ebaõiglaselt tähelepanuta.

Makstes keskmise summa, mis antud uudise kirjutamise hetkel on täpselt 8.5€, saab endale strateegiamängu Warhammer 40,000: Eternal Crusade, tegelikult vägagi mõnusa kihutamismängu Project CARS ning Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst. Sellele nimekirjale on lähiajal lisa oodata.

15 dollari ehk 13.88 euro eest pakub Bandai Namco kogumik Tales of Zestiriat ja Project CARSi 12 allalaetava lisapaki kollektsiooni. Ning seejärel see kõige magusam – nagu postituse alguses mainitud, annab rahakoti 32.38€ võrra kergendamine selle salapärase mängu Little Nightmares eeltellimuse. Möödunud aasta gamescomi järjekorrad selle mängu proovikabiinide ees olid kahjuks ebamaiselt pikad ning seetõttu puudubki isiklik kogemus, kuid kõik, mis seni nähtu, vihjab ühte: tegemist on selle kevade ühe kohustusliku mänguga!

Allikas: Humble Bundle