fbpx

Sõbrakuu (ehk aasta lühim kuu) on käes ning aeg on üle vaadata, mida pakub meile sellekuine PlayStation Plusi mänguriiul.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

LITTLEBIGPLANET 3

Ühe legendaarseima PlayStationi frantsiisi kolmas esindaja LittleBigPlanet 3 toob meieni ühe lustaka ehituselamuse, kus mängijal on võimalus oma südame järgi kõike ise luua. Lisaks on mängus ka üksikmängukampaania, kus tuleb päästa planeet nimega Bunkum, et vältida selle hävinemist kolme titaani ning leiutaja Newtoni käe läbi.

NOT A HERO

Minu ühe lemmikmänguarendaja Devolver Digitali poolt arendatud Not A Hero paneb meid professionaalse palgamõrtsuka Steve’i kingadesse. Miks? Sest ajarändurist lilla jänes tahab linnapeaks saada ning selleks soovib ta näidata, et suudab allilmategelased kõrvaldada. Ilma vahendeid valimata.

 

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

STARWHAL

Kas sa oled unistanud olemast narval? Kosmoses? Burritokostüümis? Võideldes samal ajal veel kolme narvaliga? Siis Starwhal on just sulle. See on ülimalt retrohõnguline mäng, mida on võimalik koos sõpradega koos diivanil nautida.

ANNA- EXTENDED EDITION

Kui eelmisel kuul jäi Resident Evil 7 mängimata (või jäi sellest väheks), siis pakub ehk leevendust Anna – psühholoogiline õudusmäng, milles mängija rolliks on välja selgitada, mis, kus ja miks on ta mahajäetud majas. Kõige tipuks on peategelasel veel ka amneesia ja see ei aita kuidagi kõigele sellele kaasa…

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

NINJA SENKI DX

Ninja Senki DX suunab mängijad kättemaksuteele – peategelase Hayate klanni printsess nimega Kinuhime tapeti ninja-deemoni poolt. Mõnus 8-bitine seiklus, mis on samas piisava vanakooli raskustasemega.

TORQUEL

TorqueL on unikaalne mõistatusmäng, milles peab läbima viiekümmend erinevat kambrit. Selleks tuleb kasutada mööda tasemeid ringi pöörlemist ning enda kuubikust välja tulevate pulkade suurendamist või vähendamist.