fbpx

Kui sa omad Xbox one konsooli

https://www.youtube.com/watch?v=7glAsWaiZzM

Ryse: Son of Rome

Fiktsionaalne seiklusmärul Ryse: Son of Rome viib meid 1. sajandi keiser Nero aegsesse Rooma impeeriumisse. Tegemist on kolmanda isiku vaates võitlusmänguga, mis pakub alternatiivset tõlgendust tuntud ajaloolistele sündmustele. Ning kuigi suurel määral vastab teos sellele, mida me tänaseks tegelikult teame, võib huvi korral alati läbi lugeda ka meiepoolse vigade paranduse.

The Walking Dead: Season Two

The Walking Dead: Season Two on teine episoodide kogum Telltale Gamesi zombi/õudusdraama seerias, mis järgneb sündmuste poolest otse esimesele hooajale. Sihi-ja-kliki seiklusmäng räägib järjekordse loo postapokalüptilisest maailmast, kus elavad surnud ei olegi need kõige ohtlikumad.

Kui sa omad Xbox360 konsooli

Darksiders

Avasta, lahenda mõistatusi ja võitle – need on märksõnad, millega tuleb arvestestada, enne kui Darksiders alla laadida. Mängus olevaks ülesandeks on luua sõjas tasakaal, olles üks Apokalüpsise neljast ratsanikust. Võitlema peab inglite ja deemonitega ning vägagi piinarikkal viisil. Ehk see viimane lause tekitas natukenegi huvi… kui eepiline treiler seda juba ei teinud!

Assassin’s Creed: Revelations

Kui mees on võitnud kõik oma võitlused ja alistanud kõik oma vaenlased, siis mida on temal veel saavutada? Just sellele küsimusele otsib vastuseid Ezio Auditore järjekordses Assassin’s Creedi järjes.

Head mängimist!