fbpx

Destiny 2 tuleb esimese õrritajaga

Destiny oli vaieldamatult üks 2014. aasta oodatuim videomäng. Saamata jäänud auhindadest hoolimata hakkasid inimesed kohe ka järjeosa ootama, mis – arvestades seeriale kulutatud eelarvest – tundus igati mõistlik.

Varasemalt on kogu info Destiny 2 kohta levinud peamiselt kuulujuttude tasandil, milles mõni peaks pakkuma rõõmu ka neile, kes esimesest osast pidid suu puhtaks pühkima. Mängu arenduse taga seisev stuudio Bungie on aga vaikselt kauaoodatud mängult katet eemaldamas. Nii väljutati õrritaja, kus esimesest osast tuttav Cayde-6, kellele annab hääle taaskord Nathan Fillion, räägib humoorikalt sellest, kuidas kõik kergelt öeldes metsa läks.

Kas ma olen ainus, kellele antud treiler omab väga borderlandsilikku tunnetust?

Õrritaja lõpus saame teada, et mängu esimene treiler jõuab meieni Eesti aja järgi 30. märtsil kell 20:00. Loodame, et siis avalikustatakse ka mängu täpne ilmumiskuupäev.

Antud videost laeti eriversioon ka PlayStationi kanalitesse, millest saime teada, et sarnaselt esimesele osale, saab ka seekordne Destiny omama koostööd PlayStation 4 konsooliga ning seda vähemalt 2018. aasta sügiseni.

Allikas: Polygon