fbpx

GTA mitmikmäng saab taas lisa!

GTA V on üks omamoodi nähtus, mida soovivad kogu hingest kõik mänguarendajad järgi teha. Milline teine mäng on suutnud kolm ja pool aastat edetabelites püsida ning seejuures järjepidevalt mängule uut sisu toota? Tõsi, seda küll vaid mitmikmängule.

Rockstar teatas, millised uuendusi lähiajal virtuaalsesse Los Santosesse oodata on. Nimelt ilmub märtsikuu jooksul rida trikisõite, mis on spetsiaalselt loodud uutele, ilmselt paljudele siiani kättesaamatutena tundunud sõiduvahenditele Rocket Voltic, Ruiner 2000 ja Blazer Aqua. Teades, mida need autod suudavad, võib oodata midagi väga lendlevat, plahvatuslikku ja vesist.

Lisaks on oodata uuendusi ka Adversary mängulaadis, mis siiani on sisaldanud erinevaid viise, kuidas oma vastaseid (kas siis võistkondlikult või üksinda) mutta taguda. Olgu vahenditeks futuristlikud mootorrattad, tulistavad autod või rattaga rekka eest ära kihutamine. Kolmekümnele mängulaadile on oodata lisa Rockstari versiooniga rahvastepallist – täpsemini siis Ühendriikide reeglitega mängust, mis kannab nime Dodgeball – ja ülaltvaates mängulaadist, mis arendajate sõnul avaldab austust vanadele headele kahemõõtmelistele Grand Theft Auto osadele.

Pole täpselt teada, millal neid uusi mängulaade oodata on, ent tulevaste GTA Golmapäevade jaoks on plaanid juba paigas!

Täiendust saab ka mitmikmängu autodevalik, kuhu on tulemas Liberty City’st tuttavad Turismo Classic ja Infernus Classic.

Allikas: Rockstar Games