fbpx

Tänavuse aasta PlayStation 4 suurim eksklusiivmäng Horizon Zero Dawn võeti kriitikute poolt soojalt vastu, saades pea igast maailma nurgast positiivseid hinnanguid ja soovitusi.

Positiivne vastukaja kajastub ka mängu müüginumbrites – Sony väljastas pressiteate, mille kohaselt on kõnealust teost esimese kahe nädala jooksul müüdud tervel 2,6 miljonit eksemplari. See arv on lausa kahel põhjusel rekordiline. Nimelt on tegu enimmüüdud uue mänguseeria teosega PlayStation 4 konsoolil ning samuti on Horizon Zero Dawn arendaja Guerilla Gamesi ajaloo edukaim debüüt.

See aga ei tähenda, et Sony ja Guerilla Games Horizon Zero Dawnile joone alla saaks tõmmata. Stuudio tegevdirektori Hermen Hulsti sõnul on meeskond juba praegu agaralt tööd tegemas selle nimel, et meieni tuua mängu esimene laiendus.