fbpx

Seni on Rockstar jäänud eelmisel oktoobril välja kuulutatud Red Dead Redemption 2 osas kidakeelseks. Teame vaid, et teos peaks poodidesse jõudma käesoleva aasta sügisel. Tundub aga, et üks Poola edasimüüja võis kogemata lekitada mängu täpse väljalaskekuupäeva.

Kotkasilmsed Redditi kasutajad avastasid, et Poola edasimüüja Media Markti Red Dead Redemption 2 eeltellimislehele oli üleöö tekkinud mängu väljalaskekuupäev, milleks oli märgitud 3. oktoober. Esimesena jäi daatum silma Poola veebikeskkonnale CD-Action, mis Media Marktiga sel teemal ka ühendust võttis. Sealt väideti CD-Actioni esindajatele, et mängu levitaja oli väljalaskekuupäeva nendega kinnitanud.

Vahetult pärast uudise teatavaks saamist saatis Media Markti PR-mänedžer Wioletta Batóg CD-Actionile e-maili, milles väitis, et tegu oli nende töötaja poolse veaga ning neil pole mängu väljalaskekuupäeva kohta informatsiooni. Eeltellimislehel on daatum muudetud tagasi 31. detsembriks, mis tähendab, et edasimüüjale teadaolevalt ilmub teos millalgi sellel aastal.

Kas tegu oli tõepoolest veaga või usaldusväärselt infolt saladuseloori kergitanud eksimusega. 3. oktoober oleks RDR2-le igati loogiline väljalaskekuupäev. Mäng peaks ilmuma millalgi sügisel. Ja 3. oktoober on ju sügisel!

Allikas: VG24/7