fbpx

Kellele ei meeldiks treilerid? Liikuvad pildid ja nendega kokkusobiv muusika on alati mõnusa kooslusena tundunud. Kellele ei meeldiks Bulletstorm? Võimalus oma vastaseid esmalt piitsaga enda poole tirida ja seejärel neid kuulidega kostitada on samuti alati mõnusa kooslusena tundunud!

Eelneva põhjal võiks ju eeldada, et praeguse põlvkonna masinatele üle toodud Bulletstorm: Full Clip Editioni treiler on seega kaks korda ägedam kui varem? Agaaaaaaaa ei.

Ma ei oskagi täpselt öelda, mis mind antud video puhul häirib, pigem on tegemist erinevate osade summaga. Vastukarva on mängu tooniga vastuollu sattuv muusika (peaasi, et oleks dubstep, eksole Gearbox?), samuti ei istu mulle hüplik montaaž, mis kuidagi ei suuda paigal püsida, vaid põrkab ühest kohast teise nagu liiga palju suhkrut manustanud pisike poisiklutt.

Ärme üldse hakka rääkimagi sellest, kuivõrd ebakompetentselt keegi kõnealust teost mänginud on ning, mis veelgi tähtsam, miks on treilerisse jõudnud kaadrid, kus mängija ilmselgelt sihtmärkidele pihta ei saa?

Võtame võrdluseks mängu esmakordsel ilmumisel välja lastud „Whip, Kick, Boom“ treileri, kus oskuslikke ja pihtaminevaid laske, lööke ja plahvatusi on saatmas teemakohane muusika.

No kurat! Vot see on treiler!

Bulletstorm: Full Clip Edition ilmub PC, PlayStation 4 ja Xbo One’i peale juba üsna pea, 7. aprillil.